5 oktober 2019 10:00 - 14:00

Bijeenkomst Kennisnetwerk vluchtelingen en statushouders

Op zaterdag 5 oktober aanstaande is de bijeenkomst van het kennisnetwerk vluchtelingen en statushouders met als thema 'Verbinding'.
Tussen 10 en 14 uur hebben we een mooi programma samengesteld, maar er is zeker ook genoeg ruimte om informatie uit te wisselen en je netwerk verder uit te breiden.

Programma

10.00  Inloop met koffie en thee 

10.30  Opening door kerngroep - De Vaktherapie-prijs 2018. Wat is er in de tussentijd gedaan? Wat willen we bereiken met dit netwerk? 

10.45    Ervaringsverhaal van Mevrouw Carry - Een netwerk voor en door de inbreng, ervaringen en verhalen van de doelgroep zelf. 

11.10   Verhaal uit de praktijk van Gezinscoach Naziha Kadrouch - De behoefte aan vaktherapie vanuit het perspectief van gezinscoaches 

11.35   Lezing over de samenwerking tussen gemeenten, vaktherapeuten en statushouders - Welke kansen en mogelijkheden liggen er voor de inzet van vaktherapie bij deze doelgroep? 

12.00   Lunch 

12.30   Workshop door Nikita Shahbazi  https://www.imovefoundation.org - “Zo besloot ik, jaren later, zelf dans en beweging aan te bieden aan gevluchte vrouwen of kinderen. Mensen die een oorlog of conflict hebben meegemaakt hebben echt tools nodig. Zodat ze weer verder kunnen. Beweging brengt ze vooruit. Daardoor kunnen ze weer in hun kracht staan en voelen zij zich verbonden met hun omgeving.  Het gebeurt allemaal vanuit een positieve mindset. Je vitaal voelen en in contact komen met de bron van je kracht en energie, daar draait het om.”  

13.30   Op naar een vervolg - Website, besloten LinkedIn groep en Projectgroepen 

14.00   Afsluiting 

Aanmelding: vòòr 20 september via de FVB-website

Kosten: Gratis! Bij annuleren na 20 september wordt er €25,- annuleringskosten in rekening gebracht.

Registratiepunten: Register Vaktherapie, aangevraagd, 3 punten

Voor meer informatie: fvb.kennisnetwerk.vluchtelingen@vaktherapie.nl

Neem ook alvast een kijkje op de website van het Kennisnetwerk www.knnk.nl