Terugblik ALV NVPMT 28 maart 2019

10 april 2019

Terugblik ALV NVPMT 28 maart 2019

 

Op 28 maart 2019 heeft de jaarlijkse algemene leden vergadering (ALV) van de NVPMT plaatsgevonden. 

 

Ondanks de geringe opkomst is het een vruchtbare avond geweest. Het bestuur voelt zich gesteund in hun werkzaamheden van het afgelopen jaar. Er is begrip voor het feit dat doelstellingen niet (volledig) behaald zijn vanwege de moeilijkheden waar het bestuur mee te maken heeft gehad (langdurig ziekte bestuurslid, wisselingen van bestuursleden en/of functies, onderbezetting, etc). De nieuwe bestuursleden hebben zich voorgesteld aan de aanwezige leden.

 

Naast het doornemen van de officiële stukken en het aannemen en constructief weg zetten van de feedback vanuit de aanwezige leden, was er ruimte voor Pim Hoek om iets te vertellen over de rol van het EFP en heeft Kelly Kemerink op Schiphorst zich voorgesteld aan de aanwezig leden als verenigingscoördinator en toegelicht wat haar speerpunten zijn. 

 

De winnaars van de Klaas van Roozendaalprijs zijn bekend gemaakt en is hen de prijs overhandigd. Ze hebben binnen de verschillende categorieën (Bachelor, Master en Professional) een korte presentatie gegeven van hun bekroonde werk. Afsluitend kon er nog ontspannen genoten worden van een hapje en een drankje en werd nog met elkaar wat nagepraat, al dan niet ALV gerelateerd. 

 

Namens het bestuur dank voor de aanwezigheid en input en we streven er naar om volgend jaar meer leden te kunnen trekken naar de ALV. Mochten leden ideeën en/of inspiratie hebben hoe dit te bereiken dan kan men dit doorgeven aan het bestuur. 

 

De winnaars van de Klaas van Roozendaalprijs 2019:

 

Loes Huising (bachelor) Scriptie:
‘Mindfulness en Politie: Het effect van Mindfulness-Based Stress Reduction training op de bewustwording van lichaamssignalen bij executief politiewerk.’

 

Niels Goudswaard (Master) Scriptie:
‘Lichaamsbewustzijn en psychische klachten: het effect van een 6-weekse PMT groepstherapie.’

 

Marlies Rekkers (Oeuvre-Prijs, Professional), Recentste werk: 
‘Protocol Positieve lichaamsbeleving’ geschreven door Marlies Rekkersen en Saskia van Gulik.

 

Wij feliciteren hen nogmaals met het behalen van deze prijs!

Meer weten over hun inhoudelijke scriptie? Laat het ons even weten. 

 

Namens het bestuur NVPMT

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht