NVPMT nieuwsflits: Een primeur, het eerste NVPMT webinar! Ben jij erbij?!?

25 april 2019

Een primeur, het eerste NVPMT webinar! Ben jij erbij?!?

Eén van de doelstellingen van de NVPMT voor 2019 is om verschillende interessante webinars/weblectures voor de leden te organiseren. En ....tromgeroffel.....op woensdag 1 mei aanstaande zal het eerste webinar plaatsvinden.

Als bestuur van de NVPMT  we jullie graag mee nemen in de projecten die de NVPMT dit jaar uit wil zetten. Over deze projecten is in de ALV al informatie verstrekt en door middel van dit webinar willen we jullie verder informeren. We willen graag meer contact en beter bereikbaar zijn voor onze leden en daar past een interactief webinar goed bij. Samen zijn we op weg naar een vereniging voor en door leden.

Tijdens dit eerste NVPMT webinar zullen wij de verschillende projecten presenteren en krijg jij de mogelijkheid om vragen te stellen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de plannen voor 2019? Meld je dan via de ontvangen mail over de webinar van woensdag 1 mei.

Het webinar start om 19:30 uur en duurt maximaal een uur. De capaciteit van de webinar is 100 deelnemers, dus meld je nu aan zodat je verzekerd bent van een plekje.

We hopen jullie in grote getallen te verwelkomen tijdens het webinar.

 

Hartelijke groet,

Bestuur NVPMT

 

PS: Na je aanmelding zal je een bevestiging ontvangen vanuit ZOOM, ons webinar-programma. Deze mails zijn nu nog in het Engels, maar op de achtergrond wordt hard gewerkt om de nodige aanpassingen te doen zodat het allemaal in het Nederlands beschikbaar wordt.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht