Vaktherapie op de kaart zetten? Doe ook mee met de Week van de Vaktherapie van 11 tot en met 17 november 2019!

11 september 2019

Vaktherapie op de kaart zetten? Doe ook mee met de Week van de Vaktherapie van 11 tot en met 17 november 2019!

Elk jaar organiseren we de Week van de Vaktherapie in de week van 15 november. De Week van de Vaktherapie is een week vol activiteiten georganiseerd door vaktherapeuten in heel Nederland. Het is een mooi moment om aandacht te vragen voor vaktherapie.

De Week van de Vaktherapie biedt iedereen die nieuwsgierig is naar vaktherapie een lage drempel om kennis te maken met vaktherapie. Interessant dus voor cliënten, doorverwijzers, gemeenteambtenaren, politici en zorverzekeringsmedewerkers!

Het doel van de Week van de Vaktherapie is om vaktherapie samen met alle vaktherapeuten in Nederland op de kaart te zetten. Je kunt meedoen met de Week van de Vaktherapie door zelf of samen met andere vaktherapeuten een activiteit te organiseren. Vanuit de FVB zorgen we voor de nodige faciliteiten om je te helpen bij het organiseren en promoten van jouw activiteit.  

Tips:

  • Uit onderzoek is gebleken dat veel POH-GGZers bij de huisarts ons niet kennen. Ga tijdens die week op bezoek bij hen, ze komen graag met je in contact en verwijzen graag door.
  • Organiseer een referaat lunch, hou een open middag, zet een stukje in de krant/Linked In, etc.
  • Bij het afgelopen tijdschrift van vaktherapie is er promotiemateriaal beschikbaar gesteld. Mocht je geïnteresseerd zijn in meer, bestel dan bij! Maar vooral, laat je zien! 
  • Wist je dat PMT onderdeel is van vaktherapie? Probeer in jouw communicatie zoveel mogelijk dit naar buiten te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van ‘register vaktherapie’ meenemen in je mail. Kijk op http://www.vaktherapie.nl voor meer informatie. Spread the word!

Kijk op http://www.weekvandevaktherapie.nl voor alle informatie en schrijf je in! 

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht