Nieuw boek: Psychomotor interventions for mental health - Adults

29 oktober 2019

Psychomotor interventions for mental health - Adults

Psychomotor interventions for mental health – Adults beschrijft de behandeling van volwassenen met psychische klachten c.q. psychiatrische aandoeningen, waarbij de focus ligt op de lichaamsbeleving en/of het bewegingsgedrag. Het boek behandelt de psychomotorische therapie zoals aangeboden in onder meer de curatieve en langdurige ggz, de forensische psychiatrie, de revalidatie en de ambulante praktijk. In ieder hoofdstuk geven de auteurs bij een specifieke (doel)groep theorie en praktijk geïntegreerd weer. Hierbij wordt ook ingegaan op de resultaten van wetenschappelijke onderzoek rondom evidentie en werkingsmechanismen.

Door de professionalisering van de beroepsgroep en de internationale positionering van het vakgebied, de opleidingen en het wetenschappelijk onderzoek is er voor gekozen het boek in het Engels te publiceren. Dit maakt Psychomotor interventions for mental health – Adults geschikt voor zowel Nederlandse als internationale professionals (in opleiding).

Dit boek is te koop met 10 euro korting inclusief verzendkosten voor leden via de FVB via deze link onder het tabje NVPMT. 

Voor niet leden kan hij besteld worden via de uitgever Boom door middel van deze link.

 

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht