Even voorstellen... nieuwe penningmeester NVPMT

22 januari 2020

Even voorstellen... nieuwe penningmeester NVPMT

Sinds begin januari ben ik actief als penningmeester van de NVPMT.  

Mijn naam is Douwe Kerkstra, 58 jaar oud en woonachtig in Groningen.

Via een vriendin van mij, PMT’er en lid van de vereniging kwam mij ter ore dat de functie van penningmeester al langere tijd vacant was en moeilijk te vervullen. Zij heeft mij  in contact gebracht  met het bestuur van de vereniging.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring  in uiteenlopende functies binnen de  financiële administratie en projectadministratie. Gedurende die periode heb ik ruim 20 jaar gewerkt bij KPN  en daarna bij het Haga ziekenhuis in Den Haag en het UMCG. In die tijd veel controle- en rapportagewerk gedaan. De laatste 8 jaar ben ik actief als coördinator bij Humanitas Thuisadministratie in Groningen.  Dit houdt in dat ik als schakel fungeer tussen de organisatie, de deelnemers  en onze vrijwilligers die deze deelnemers helpen met het weer op orde brengen van hun financiën. Tevens begeleid ik zelf meerdere deelnemers op weg naar financiële zelfredzaamheid.  Het is zeer bevredigend wanneer het lukt om mensen uit een, soms diep, dal te krijgen en weer een beetje zicht op de toekomst te kunnen bieden. Ik heb HBO Bedrijfseconomie gestudeerd.

Omdat ik een buitenstaander ben word ik geen lid van het bestuur.

Als boekhouder ben ik erg gespitst op het aanbrengen en handhaven van duidelijkheid en structuur. Daarmee hoop ik de komende tijd samen met het bestuur daar handen en voeten aan te kunnen geven en zodoende de vereniging optimaal te kunnen bedienen.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht