Folderactie en de week van de vaktherapie

25 november 2020

In de week van de vaktherapie is er post naar alle leden gegaan met de presentatie van de nieuwe folders. We hopen dat iedereen deze ook ontvangen heeft en enthousiast is over het resultaat. De folders die opgestuurd zijn waren ter kennismaking met de nieuwe folder, maar ook een uitnodiging om de folders breed te gebruiken ter promotie van ons vak.

Extra folders zijn te bestellen via de website van de vaktherapie https://fvb.vaktherapie.nl/bestellen. Je betaalt alleen de portokosten.  
De folders zijn ook online te vinden op onze site: https://nvpmt.nl/documenten

We hadden gehoopt om met deze folderactie ook de week van de vaktherapie extra onder de aandacht te brengen bij iedereen. In de week van de vaktherapie zijn er door verschillende collega’s leuke filmpjes over PMT gepost op social media. Hierdoor lijkt de week van de vaktherapie steeds meer naamsbekendheid te krijgen. We hopen dat dit zich steeds verder zal ontwikkelen.

De #nvpmt is echter nauwelijks gebruikt. Hierdoor hebben we te weinig inzendingen om er een echte wedstrijd van te maken. Jammer dat het niet gelukt is om de actie op te zetten zoals deze bedacht was. Mochten er leden zijn die hier ideeën over hebben of mogelijkheden zien om dit in de toekomst beter neer te zetten dan nodigen we je uit om je ideeën met ons te delen via prencommunicatie@nvpmt.nl

Wij zouden het erg leuk vinden om elkaar via social media steeds meer te vinden en stimuleren in ons vak.

 

We hopen dat de folders enthousiast door iedereen gebruikt gaan worden.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht