Vanuit de Werkveldgroepen

28 september 2021

Op 1 september van dit jaar heb ik officieel het stokje van Linda Schumm overgenomen als coördinator van de werkveldgroepen. Linda, nogmaals dank voor je inzet en de prettige overdracht!

Inmiddels heb ik met een aantal werkveldgroepen al contact gehad en/of kennis gemaakt, met anderen staat dat gepland of gaan we dat nog doen.

Mooi om te zien dat veel werkveldgroepen al goed draaien en dat er zich ook op andere plekken nieuwe initiatieven ontvouwen. Zo hebben de werkveldgroepen persoonlijkheidsstoornissen en revalidatie recentelijk weer bijeenkomsten gehad en is een clubje PMT'ers daarbinnen heel actief om met nieuwe energie aan de slag te gaan.

Daarnaast worden ook voor de werkveldgroep VGZ/LVB de eerste stappen gezet om deze nieuw leven in te blazen.

De werkveldgroep onderwijs is bezig met een studiedag die later dit jaar of begin volgend jaar zal plaatsvinden, de werkveldgroep Kind&Jeugd heeft vergelijkbare plannen. Houd de agenda en nieuwsbrief dus in de gaten!

Voor een aantal ‘slapende’ werkveldgroepen zijn we nog op zoek naar ‘vers bloed’:

  • Forensische psychiatrie
  • Psychotische stoornissen
  • Verslaving

Dus: werk jij met een van deze doelgroepen en heb je interesse om met vakgenoten kennis en ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren? Mail me dan op werkveldgroepen@nvpmt.nl!

Bas Dopheide

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht