Vacatures commissie VVT

28 september 2021


Ben jij een vrijgevestigde vaktherapeut? En vind je het leuk om je in te zetten voor de ontwikkeling van de VVT?  Dan zoeken we jou!

Voor onze commissie FVB-VVT zijn wij op zoek naar 4 tot 5 vrijgevestigde vaktherapeuten die het leuk vinden om zich in te zetten voor het belang van de VVT-ers. Door persoonlijke omstandigheden is de commissie in de afgelopen maanden fors gekrompen en met de huidige ontwikkelingen waarin de positie van de VVT-er onder druk staat is het van belang dat er snel versterking komt.


Momenteel bestaat de commissie uit de volgende leden:
NVDAT: Marije Toussaint (voorzitter)
NVBT: Rianne Saathof
PMT: Inge van Driel (tijdelijke vervanging van Marije van der Meer)

Onze missie is het ontwikkelen van een platform waar informatie voor vrijgevestigde vaktherapeuten makkelijk vindbaar is, bijdragen aan het (beter) op de kaart zetten van vaktherapie/ VVT-ers in de gezondheidszorg en het in beeld brengen van vergoedingsmogelijkheden bij therapeuten en cliënten. We vergaren en delen kennis over ontwikkelingen in het werken als vrijgevestigde vaktherapeut.
Als lid van de commissie ben je nieuwsgierig naar (nieuwe) zaken en ontwikkelingen in het werkveld, en deel je graag je kennis om anderen te ondersteunen.

De commissie VVT valt onder de Belangenbehartiger van de FVB: Terenja Dors. Input en ondersteuning is er vanuit de FVB, het bestuur van je beroepsvereniging, maar als commissie dragen wij vanuit de VVT’ers zelf ook punten aan die belangrijk zijn voor ons werk en onderneming.

De komende jaren gaan we ons o.a. richten op het volgende:

  • een overzichtelijke website/ pagina waar je de informatie over de VVT goed terug kunt vinden
  • zicht krijgen (en houden) op het zorgprestatiemodel en de ontwikkelingen in de jeugdzorg
  • toegankelijk zijn voor de leden door het beter vindbaar maken van de LinkdIn pagina, email, Facebook en middels de nieuwsbrieven
  • week van de vaktherapie promoten (15-21 november 2021)
  • organiseren/ ondersteunen van webinars en studiedagen (vaak  samen met andere commissies)
  • profilering van vaktherapie als vrijgevestigde

De tijd die je in de commissie steekt is afhankelijk van je taak en wat je aankunt! We vergaderen om de maand online en 1x per jaar ontmoeten we elkaar live op een samen afgesproken locatie.
Je krijgt reis- en onkostenvergoeding, een bestuursvergoeding van € 250,00 per jaar en kunt gratis deelnemen aan de studiedagen die vanuit de VVT worden gegeven. Ook kun je de tijd die je in de commissie steekt registreren voor je registratie bij het Register Vaktherapie.

Heb je belangstelling neem dan contact op met ons: vrijgevestigden@vaktherapie.nl, M. 06-14980515 Dan ontmoeten we je graag! ___________________________________________

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht