Week van de Vaktherapie- materialen

26 oktober 2021

Heb jij je materialen voor de Week van de Vaktherapie al besteld?

Over een paar weken is het alweer zover: de Week van de Vaktherapie. Dit jaar vindt deze plaats van maandag 15 november tot en met zondag 21 november. 

Het is belangrijk dat vaktherapie een stevige positie heeft. Op deze manier krijgen we meer voor elkaar. Daarnaast maakt dit jou als PMT’er in loondienst of met een eigen praktijk minder kwetsbaar in moeilijke tijden. De Week van de Vaktherapie helpt om vaktherapie en daarmee de zeven disciplines meer bekendheid te geven. Het biedt jou als PMT’er een mooie aanleiding om anderen kennis te laten maken met ons vak. Als NVPMT / FVB willen we je hierbij zo veel mogelijk faciliteren, daarom zijn er weer een aantal materialen ontwikkeld die je voor een mooie prijs bij de FVB kunt bestellen om je zo te ondersteunen in je profilering. Wat er dit jaar beschikbaar is kun je vinden op de website www.weekvandevaktherapie.nl of in dit materialenoverzicht. Er zijn ook verschillende materialen die je kunt downloaden, ook deze kun je vinden op weekvandevaktherapie.nl/downloaden

Weet je nog niet wat je gaat doen en wil je nog wat inspiratie? Bekijk dan hier ons inspiratieboekje. 

Organiseer je iets leuks? Voel je vrij om de NVPMT op social media @nvpmt (facebook) of @nvpmt_1960 (instagram) te taggen, zodat we ook online de zichtbaarheid kunnen vergroten of zet je hier op aanwezig voor meer bereik. 

Veel succes met de organisatie van jouw activiteit!

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht