Update vanuit Werkveldgroep Persoonlijkheidsstoornissen

26 oktober 2021

In de nieuwsbrief van april 2021 hebben wij vanuit de kerngroep van de Werkveldgroep Persoonlijkheidsstoornissen (WVG PHS) een oproep gedaan voor versterking van deze kerngroep zodat de Werkveldgroep weer actief zou kunnen gaan worden. Op deze eerste stap is positief gereageerd waardoor er in de Werkveldgroep weer nieuw leven is geblazen en we ondertussen al een aantal (online) vergaderingen hebben gehad.

Een volgende stap die we willen zetten is om erachter te komen wie en hoe groot onze achterban is. Om hier helderheid in te krijgen hebben we een korte enquête opgesteld waarin we zoveel mogelijk informatie willen verzamelen over wie geïnteresseerd is in deze Werkveldgroep, wie daarin (soms) ook een actieve rol wil hebben, waar jullie interesses en behoeftes liggen en waarover jullie geïnformeerd willen worden.

Nadat de resultaten van de enquête verwerkt zijn zal de WVG PHS voornamelijk communiceren met de mensen die in de enquête aangegeven hebben dat ze in contact willen blijven met de Werkveldgroep.

Dus als je betrokken wilt blijven bij de ontwikkelingen van de Werkveldgroep PHS en in contact wilt komen met collega’s die met dezelfde boeiende doelgroep werken als jij, vul dan gauw de enquête in.

De link naar de enquête vind je hier en deze is in principe anoniem. Omdat we graag feedback willen, hebben we bij sommige vragen een tekstvak toegevoegd waarin je je e-mailadres kunt toevoegen. Uiteraard kunnen alleen de mensen van de Werkveldgroep deze dan zien.

Hartelijke dank voor het invullen en hopelijk treffen we elkaar snel.

 

De kerngroepleden van de Werkveldgroep Persoonlijkheidsstoornissen.

Annemarijke Postma en Peter Gerritsen

persoonlijkheidsstoornissen@nvpmt.nl

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht