Terugblik: Studiemiddag Kind & Jeugd

28 juni 2022

Een dag vol herkenning, energie en inspiratie!
Afgelopen 24 juni een studiemiddag georganiseerd door werkveldgroep kind en Jeugd, ontvangen op de HAN in Nijmegen. Gelijkgestemden bij elkaar wat zorgde voor veel inspiratie en een positieve sfeer. De dag werd afgetrapt door Hugo Bijsterbosch over “De invloed van actieperceptie op de ontwikkeling van een kind”. Hiermee werd meteen al de toon van de dag gezet, een uur is tekort! 
Daarna uiteraard aandacht voor het handboek over PMT bij kinderen en jongeren, waarbij elke aanwezig een exemplaar mee kreeg naar huis. 


De workshops waren allen even inspirerend en enthousiasmerend, ook hier de constatering dat een uur tekort was. Tijdens de workshops maar ook na afloop tijdens de borrel werden de indrukken en de weer aangewakkerde inspiratie met elkaar gedeeld. Het was een leuke en leerzame middag, en doet ons nog beseffen wat een mooi beroep wij hebben. Het samenkomen en het sparren met elkaar op dagen als deze, is iets wat vaker mag terug komen als je het de aanwezigen vraagt. 
Vol van indrukken, moe maar zeker voldaan vertrokken wij weer richting huis. Leden van de werkveldgroep Kind en Jeugd en alle workshopgevers: Bedankt voor de leuke en leerzame middag!


Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht