Update vanuit bestuur: klusje voor iemand met een netwerk

27 september 2022

Een (klein) klusje met een netwerk!!!

Zoals we in de Algemene Ledenvergadering van maart 2022 hebben besproken met elkaar moeten we ervoor zorgen dat het bestuur van onze vereniging minder kwetsbaar wordt. Dat betekent dat de taken die nu gedaan worden, moeten worden verdeeld over meerdere bestuursleden. Zo zijn we als vereniging minder kwetsbaar maar komt er ook ruimte om de plannen die er liggen echt te gaan uitvoeren. Op dit moment blijven sommige taken langer liggen dan we zouden willen omdat we te weinig tijd hebben. Hiervoor zijn we opzoek naar mensen die ons in het bestuur willen helpen. Een leuke klus waar je ontzettend veel voordeel van gaat hebben tijdens je werk. Dus het lijkt ons zeker mogelijk om mensen te vinden. Echter we hebben geen tijd en ruimte om deze mensen zelf te zoeken en/of te benaderen.

Voor de functie van programmamanager gaan we onderzoeken of het mogelijk/ zinvol is om deze vacature mee te geven aan het wervingsbureau dat ook voor de FVB werkt. Dus dit besteden we uit. Dit vooral omdat het niet specifiek gaat om een pmt-er en het dus buiten ons netwerk ligt om de juiste persoon te vinden. Mocht er iemand zijn die hier mogelijkheden ziet of ideeën heeft dan komen we uiteraard graag met je in contact via secretaris@nvpmt.nl .

Voor de andere functies in het bestuur willen we graag pmt-ers die het leuk vinden om zich te verbreden. Maar omdat we geen tijd hebben om zelf te gaan werven zoeken we iemand die dit voor ons wil gaan doen. Vandaar “een klusje” met een zeer afgebakende tijdsinvestering. Wie van jullie heeft er een groot netwerk van pmt-ers en vindt het leuk om de juiste mensen te helpen zoeken voor een taak binnen het bestuur. Uiteraard zullen wij je van de juiste informatie voorzien. Mocht dit je aanspreken en heb je nu even de ruimte om iets voor de vereniging te doen of heb je interesse in een bestuursfunctie stuur dan een mailtje naar secretaris@nvpmt.nl

We hopen dat jullie ons willen helpen omdat het voor ons niet te doen is om ook deze taak uit te voeren.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht