De Week van de Vaktherapie

25 oktober 2022

De Week van de Vaktherapie

Van maandag 14 tot en met zondag 20 november 2022 is het weer zover!

Van maandag 14 november tot en met zondag 20 november 2022 vindt de Week van de Vaktherapie plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement waarin we met elkaar, 4300 vaktherapeuten, aandacht vragen voor ons vak. Dit jaar is het thema Prikkels.  Post bijvoorbeeld op social media een filmpje dat hierbij aansluit, organiseer een workshop voor geïnteresseerden rond dit thema of houd een presentatie voor collega's. Het kan gaan over overprikkeling of onder prikkeling, prikkelverwerking, verschillende soorten prikkels, materialen die bepaalde prikkels geven enzovoort. 

Deze week geeft jou als vaktherapeut een mooie aanleiding om jouw vak onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld binnen de instelling waar je werkt, bij de gemeente waar jouw praktijk is gevestigd of bij verwijzers zoals de praktijkondersteuner ggz. Op deze manier geven we vaktherapie en daarmee de zeven verschillende disciplines meer bekendheid. Het is belangrijk dat vaktherapie een stevige positie heeft. Op deze manier krijgen we meer voor elkaar. Daarnaast maakt dit jou als vaktherapeut in loondienst of met een eigen praktijk minder kwetsbaar in moeilijke tijden. De Week van de Vaktherapie helpt om vaktherapie meer bekendheid te geven. 

Als NVPMT willen we je graag ondersteunen bij het organiseren en promoten van jouw activiteit tijdens de Week van de Vaktherapie. Zo hebben wij als NVPMT op de Europese dag van de pmt met taarten door heel Nederland aandacht gevraagd voor de pmt. Wat gaan jullie doen binnen jullie eigen organisatie/gemeente?  Hier vind je een overzicht van de materialen die dit jaar beschikbaar zijn. 

Deze kun je bestellen via www.weekvandevaktherapie.nl/bestellen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten. Er zijn ook diverse materialen die je gratis kunt downloaden op de website, ga hiervoor naar www.weekvandevaktherapie.nl/downloaden. Of misschien heb je zelf een leuk idee? We horen en zien het graag! Geef aandacht aan je vak!

Wacht niet al te lang met bestellen, want OP=OP!

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht