Update: Even voorstellen

30 november 2022

Even voorstellen…… De PR en communicatiecommissie van de NVPMT. 

Sinds enkele jaren is een actieve en betrokkengroep leden van de NVPMT bezig met alles op het gebied van PR en communicatie. Jullie kunnen ons kennen van de maandelijkse nieuwsbrief en de berichten op één van de sociale media kanalen. Zo zijn wij actief op LinkedIn, Facebook en Instagram. 
Afgelopen maand zijn er twee leden aan onze doelgroep toegevoegd. Via deze weg willen wij jullie graag voorstellen aan Máttias Ronda en Matthijs Pouw.  

Máttias: 
Nog één jaar studeren, dan ben ik volwaardig PMT’er! Ik ben Mattias Ronda, deeltijdstudent in Zwolle en student-lid van de NVPMT. Voor deze carrière-switch werkte ik in de video/media/onderwijswereld. Dat ik voor de PR-commissie alsnog wat met die vaardigheden kan bijdragen vind ik heel leuk. Ik woon in Groningen met mijn vrouw en dochter van 2,5 jaar. Ik houd van hen en van o.a. houtbewerken, klussen, lezen, hardlopen, yoga, boeddhisme en goeie gesprekken. Wie weet zien we elkaar binnenkort in het werkveld, of op LinkedIn! 

Mathijs Pouw: 
Mijn naam is Matthijs en ik ben vanaf Q4 betrokken bij de NVPMT op gebied van PR & Communicatie. Vorig jaar heb ik besloten het roer om te gooien en voor een carrière als PMT’er te gaan. Sinds september ben ik weer student aan de deeltijdopleiding PMT bij Windesheim. Dat bevalt mij erg goed! Ik heb een achtergrond in marketing & communicatie, zowel strategisch als uitvoerend. Het is mijn doel om samen met alle leden van de commissie een waardevolle bijdrage leveren aan de NVPMT.”  

Door de toevoeging van Máttias Ronda en Matthijs Pouw bestaat de commissie nu uit een aantal van 8 leden.  De overige leden zijn: Sven Marcé, Mario van der Mal, Eline te Pas, Gijsje Adriaanse, Erik jumelet en vanuit het bestuur Matthijs Pouw. 

Heb je vragen of suggesties voor onze werkgroep, aarzel dan niet om ons te contacten. Dit kan via een bericht op de social media of door te mailen naar prencommunicatie@nvpmt.nl

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht