Even voorstellen: Mijke, Beleidsadviseur bij NVPMT

Hoi! 
 

Mijn naam is Mijke Goossens. 

Op 1 mei ben ik begonnen als beleidsadviseur bij de FVB, de federatie voor vaktherapeutische beroepen. Daarvóór heb ik in diverse zorgsectoren gewerkt: de ouderenzorg, thuiszorg, ziekenhuizen en een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Eerst als activiteitenbegeleider/-therapeut, later als projectmedewerker en beleidsadviseur. 

Zo’n 8 à 12 uur per week ga ik aan de slag voor de NVPMT.

Jullie kunnen me de komende tijd tegenkomen bij het project Doen en Meten (waar ik Cees Boerhout ondersteun bij de verdere implementatie) en bij ontwikkelingen op het gebied van stages en opleidingen.Verder zal ik het bestuur van de NVPMT gaan ondersteunen bij belangenbehartiging en samenwerking met verschillende partners in het veld. Bijvoorbeeld op het gebied van leefstijl, bewegen en gezondheid. Binnen de FVB ga ik vooral werken voor de vaktherapie in de langdurige zorg.

En tenslotte wat meer info over mij persoonlijk: ik woon met mijn vriend en kat in Brabant (bijna op de grens met België, dus ik ben regelmatig in Antwerpen te vinden) 😊. In mijn vrije tijd lees en sport ik, fiets/loop ik in de zomer fanatiek puzzeltochten en ben ik graag bij familie te vinden.

Graag tot snel! 

Mijke

PS In deze nieuwsbrief lees je ook een verslag van mijn bezoek aan het GALA op woensdag 17 mei in Den Haag.