Geslaagde Studiemiddag PMT in de Revalidatie

29 mei 2024


Vrijdag 24 mei is er vanuit de Werkveldgroep Revalidatie en PMT een leuke studiemiddag georganiseerd. Met meer dan 40 PMT’ers hebben we een mooie middag gehad in de Hoogstraat in Utrecht, waarop we gevierd hebben dat we met zoveel bij elkaar waren, we hebben kennisgemaakt en hebben uitgewisseld.

Zes duo’s van verschillende revalidatiecentra hebben een interessante workshops gegeven en zo hebben we met elkaar kennis gedeeld en een kijkje in de keuken gehad.

Bestuurslid Lia van der Maas heeft ons meegenomen in de ontwikkelingen die gaande zijn om PMT een erkend revalidatieberoep te laten zijn en hoe wij daar als PMT’ers aan kunnen bijdragen.

Het was geslaagde dag die vraagt om herhaling. Op deze manier hopen we een enthousiast clubje te vinden die zich wil inzetten om de werkveldgroep draaiend te houden, en na deze studiedag hebben de eerste mensen zich al gemeld om zich hiervoor in te zetten!   

   

Heb jij interesse in de Werkveldgroep Revalidatie? Mail dan naar werkveldgroepen@nvpmt.nl, dan houden we je op de hoogte!