Gezocht PMT stage plekken!

25 september 2024


Op zowel de Han als op Windesheim zijn wij doorlopend op zoek naar stage adressen en ook momenteel zijn er stagiaires die binnen verschillende stages nog geen stageplek hebben! Het zou geweldig als zich acuut nog stageadressen melden voor deze studenten.

Ben jij een enthousiaste PMT’er of geef jij beweging of bewegingsagogie aan een speciale doelgroep? Lijkt het jou mooi om je vak uit te dragen aan stagiaires en daarbij mogelijk ook weer geïnspireerd te raken vanuit de opleiding? Laat het weten aan onze stagebureaus. Wij zoeken stagebegeleiders voor meerdere leerjaren (deeltijd en voltijd) waarbij het inhoudelijke accent en de praktische invulling verschillend is. Graag geven wij jou hier informatie over en denken wij met je mee over de stagemogelijkheid die bij jullie organisatie passend is en over een eventuele duurzame samenwerking.

 

Voordelen van het bieden van een stage:

  • Mooi om het vak over te dragen aan aankomend PMT-ers.
  • Door het aanbieden van voldoende PMT-stageplaatsen kunnen in de toekomst méér vacatures door PMT’ers ingevuld worden. Daarmee verstevigen we de positie van PMT in het werkveld.
  • Een bachelor stage kan leiden tot het aannemen van een nieuwe collega.
  • Accreditatiepunten voor het begeleiden van een stage.

 

Windesheim
Contactpersoon van Windesheim  is Linda Biemond. Bij interesse in het bieden van een stage kan het volgen mailadres worden benaderd: pmtstages@windesheim.nl

 

Han
Contactpersonen vanuit de HAN: Mieke van Berlicem en Karin Moonen.
Bij interesse in het bieden van een stage kan het volgen mailadres worden benaderd: PMT.Praktijkbureau-Vaktherapie@han.nl