Oproep! Online Algemene Vergadering NVPMT op 23 Oktober 2024

26 september 2024


Zoals in maart 2024 aangekondigd zal onze huidige voorzitter, Pim Hoek, aftreden. De afgelopen periode zijn we als bestuur druk bezig geweest met het vinden van een geschikte vervanger voor Pim.
Omdat we van mening zijn dat de ontwikkelingen in het zorglandschap steeds meer vragen om een bestuurder die politiek georiënteerd is, hebben we het profiel van de voorzitter hierop aangepast. En zijn we ook kandidaten gaan werven buiten de beroepsvereniging.


Na twee sollicitatierondes waarbij we vier geschikte kandidaten hadden gevonden waren we unaniem. We willen graag aan jullie voorstellen Lieke Vogels. Op de AV van 23 oktober zal zij zich aan jullie voorstellen. Tevens zal Pim dan officieel aftreden als voorzitter en hopen we Lieke, met jullie goedkeuring, te installeren.

We zullen later, in de jaarlijkse AV van maart 2025 op gepaste wijze afscheid nemen van Pim.

Tevens zullen we deze online AV op 23 oktober gebruiken om de nieuwe NVPMT- website te laten zien! Een project waar we met veel energie aan hebben gewerkt en een tijd mee bezig zijn geweest. Daarom een mooi moment om deze met trots te laten zien.

Dus meld je aan voor de online AV op woensdag 23 oktober van 20.00-21.00 via onderstaande link.

https://evenementen.vaktherapie.nl/k/meeting2/details/995/online-av-nvpmt